Veverka:)
Re: Veverka:)
JIME TO JE BOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII luxus nejvetsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
U rapida je spojler už vylisovaný v kapotě motoru a je origo v laku. U sedanů je přišroubovaný plastový vazmek a je origo v černé. Nemá za účel tvořit přítlak, ale difůzně odvádět teplo z motorového prostorulazi píše:Ten zadní spojler na motoru (jak je na něm 130 rapid) je takhle v barvě už v originále nebo je stříkaný? Já jen, že černej by tam seděl víc
juuuuuuuuu vojti děkuju, jinak tacho 140 a pak nic
ale máme 1100km najeto to se poddá
ano teplo ven, nejaký vzduch a hlavně hoooooooooooodně bordelu
dovnitř

ano teplo ven, nejaký vzduch a hlavně hoooooooooooodně bordelu

Je to vymazlený
.

Hezky, 350
Tu má táta (akorát trochu upravenou)
Ještě se budeme chystat na rekonstrukci a úpravu Jawy 250 (panelky)
Ale jinak škodovka je krasavice 

První fotka na 2 řádku ,jak z dobovýho žurnálu 

kucí děkuju
ještě že to nevidíte z blízka

ještě že to nevidíte z blízka

já to dělat nebudůůůůůůůůůůůů
ten debil který vymyslel uchycení zadních opěrek by zasloužil přes koule fakt
poloha jak poď na mě z boky-tzn zadní sedačky sklopeny, já nasoukanej hlavou v úložném prostoru za sedačkama. nohy zapřeny o strop a snažím se dostat skrz platy šrub který se chytá na jeden zavit fakt užasné
ale pak jsme konečně zvládl sám první eletrickou operaci a to zapojení podsvitu hodin
jen při světlech
a na 3 jedem k renemu aby udělal v týdnu STK a k 1.11 asi depozit:(
ten debil který vymyslel uchycení zadních opěrek by zasloužil přes koule fakt
poloha jak poď na mě z boky-tzn zadní sedačky sklopeny, já nasoukanej hlavou v úložném prostoru za sedačkama. nohy zapřeny o strop a snažím se dostat skrz platy šrub který se chytá na jeden zavit fakt užasné
ale pak jsme konečně zvládl sám první eletrickou operaci a to zapojení podsvitu hodin

a na 3 jedem k renemu aby udělal v týdnu STK a k 1.11 asi depozit:(
tak rapid neprošel technickou 

copak Veverce chybělo, nebo nadbývalo 

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
No obojí je přeci řešitelné. Co takhle dát značky do depozita už teď a technickou udělat až po zimě? Budeš mít na to víc času, víc financí (tajně odložených
) a pak i o tu dobu déle platnou technickou. Pokud nechceš narychlo využít opakovačku za stovku (do měsíce). Já bych šel do varianty uložení k spánku a 100% příprava na příští sezónu.

mno veverka prošla ještě ten den na 2 roky
svisláky vyměněny, na ručce bylo cosi vymačkané a ted to vypadá na depozit od 15.10-je to sice brzo, ale už nemám co bych udělal, ted se ještě povozím o víkendu a pak až na jaře(pokud to fim dovolí že..., ale zas tak zle by být nemělo)

svisláky vyměněny, na ručce bylo cosi vymačkané a ted to vypadá na depozit od 15.10-je to sice brzo, ale už nemám co bych udělal, ted se ještě povozím o víkendu a pak až na jaře(pokud to fim dovolí že..., ale zas tak zle by být nemělo)
ráno jsem vysál expanzku, nalil nemrzku at je tam více než -18, když hlásí takou zimu a byl se naposled projet, 50 km pěkne na vrchovinu, motor jsem párkrát potrápil do 5 tis
, už máme 1320km najeto a po 6 mě tatka udělá pickup z veteriny kam ji uložím na zimní spánek

a všechny na:
http://s702.photobucket.com/albums/ww27 ... m/Veverka/

a všechny na:
http://s702.photobucket.com/albums/ww27 ... m/Veverka/
Paradni fotecky, jako do doboveho prospektu.
A do pristi sezony vymenit ramecek SPZ, ten napis BLAUPUNKT tam nesedi

A do pristi sezony vymenit ramecek SPZ, ten napis BLAUPUNKT tam nesedi

na to už mám ideu, ted jsem se vrátil z veteriny, stojí tam bez spz, bez baterky, asi je jí smutno a mě taky 

Chudatko veverci, a tys ji nechal zime napospas... ty jsi ale...