Veverka:)
Re: Veverka:)
a dnes je hnusně:( bych hned jel, ale představa jak bude auto vypadat po dešti...
No hned je potřeba zjistit, jestli není někde skulinka, kde by prolínala voda do kastle - hybaj ven 

nnnn
už jsem zkoušel, nikde neteče, páč po 14denní stání je dycky od prachu takže prvně doma pod hadicu, jen tpu wapkou mám strach abych nestrhl lak-to černý dole pod prahama už jsem tak porušil:(
už jsem zkoušel, nikde neteče, páč po 14denní stání je dycky od prachu takže prvně doma pod hadicu, jen tpu wapkou mám strach abych nestrhl lak-to černý dole pod prahama už jsem tak porušil:(
tak jsem si právě předjenal rezervní motor, s Erkovou vačkou dodání o prádzninách, ted jen vyřešit kam s ním 

No kam, pod kapotu přeci 

nn v podstatě jsem chtěl rezervní hlavu, pak jsem zjistil že je tam i vačka lepší, ale trvá že to vemu celý, zase motor prej běhá, olej nežere, pěkně točí, je mi ho líto rozebrat
nakonec budeš shánět i dvojtého webera co?
tak zadní ramena, originální nálepky na dveře a na sloupky, nové vnitřní kličky a vzducháče(za 35kč když v elitu jsou za 120...) a 1200 v čiči
zase mě muže těšit že nálepky mám origo ze skladu za cenu cca 60% použitých z aukra
zase mě muže těšit že nálepky mám origo ze skladu za cenu cca 60% použitých z aukra

Koukni sem, klučina prodává na aukru hodně věcí na starý šáde http://www.aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=3105008
tak přesně u něj jsem byl

v uterý jsem vyzvedl z komaxu plechy pod Motor, stříbrné nemají být, ale mě se to libi, Kvasiny snad odpustí

ZDENKU DĚKUJI MOOOOOOOOOOOOOOC, bude toho víc

taky jsem sehnal zadní samonavijecí pásy-jen ted nejdou vubec vytáhnout asi tam je nějaká pojistka-no na to se přijde

no ale bohužel to vypadá že rapid ted bude chvíli žít jen z věcí již nakoupených a nic nového přibývat nebude, halt bydlení je přednější, ale mám tu plnou krabici s nápisem letos vyměnit, takže nudit se nebudu

pěkně pokračuješ
pásy budou fungovat jen v montážní poloze, tedy když je nakloníš tak, že budou stejně jako na sloupku v autě, tak se ti posune jistící kulička u rohatky a pás začne fachat (je to zabezpečení kdyby ses kutálel přes střechu, tak aby byl pás stále přitažený - ale to neplánuješ že?)
no a s tou krabicí - pokud bude po výměně stejně plná, tak je to v pořádku - horší by bylo, kdyby něco přibylo

pásy budou fungovat jen v montážní poloze, tedy když je nakloníš tak, že budou stejně jako na sloupku v autě, tak se ti posune jistící kulička u rohatky a pás začne fachat (je to zabezpečení kdyby ses kutálel přes střechu, tak aby byl pás stále přitažený - ale to neplánuješ že?)
no a s tou krabicí - pokud bude po výměně stejně plná, tak je to v pořádku - horší by bylo, kdyby něco přibylo

máš recht trochu jsem s nima hejbal a už zase natahujou/stahujou dá se to nějak mazat nebo nerejpat?
přijel jsem z obhlídky z Obi
, dobiju baterky a jdu relaxovat do garaže
přijel jsem z obhlídky z Obi

dotaz asi na marka(jak jinak)
kolega mi měl dovézt
Castrol Magnatec 10W- 40 A3/B3 kombinuje "inteligentní" molekuly se syntetickou technologií zajišťující pevnější mazací film. Udržuje vůz na špičkové úrovni po delší dobu. Díky "inteligentním" molekulám poskytuje více ochrany než jiné oleje v době kritické fáze startu a rozjezdu, ulpívá na motoru a vytváří silnou vrstvu, která chrání motor v průběhu startu, rozjezdu a v době jízdy. Zajišťuje ochranu motoru za všech jízdních podmínek.
Splňuje specifikace: ACEA A3/B3, API/ ILSAC SL/CF, VW 505 00,
MB 229.1
místo toho dovez:
Castrol Magnatec Diesel 10W- 40 B3 kombinuje "inteligentní" molekuly se syntetickou technologií. Je určen vznětovým motorům včetně motorů přeplňovaných, s mezichlazením, přímým vstřikováním a common rail.
Splňuje specifikace: ACEA A3/B3, API/ ILSAC CF, VW 505 00,
MB 229.1
stane se něco když to hrknu do šáde? na jednu sezonu tzn 1000Km
kolega mi měl dovézt
Castrol Magnatec 10W- 40 A3/B3 kombinuje "inteligentní" molekuly se syntetickou technologií zajišťující pevnější mazací film. Udržuje vůz na špičkové úrovni po delší dobu. Díky "inteligentním" molekulám poskytuje více ochrany než jiné oleje v době kritické fáze startu a rozjezdu, ulpívá na motoru a vytváří silnou vrstvu, která chrání motor v průběhu startu, rozjezdu a v době jízdy. Zajišťuje ochranu motoru za všech jízdních podmínek.
Splňuje specifikace: ACEA A3/B3, API/ ILSAC SL/CF, VW 505 00,
MB 229.1
místo toho dovez:
Castrol Magnatec Diesel 10W- 40 B3 kombinuje "inteligentní" molekuly se syntetickou technologií. Je určen vznětovým motorům včetně motorů přeplňovaných, s mezichlazením, přímým vstřikováním a common rail.
Splňuje specifikace: ACEA A3/B3, API/ ILSAC CF, VW 505 00,
MB 229.1
stane se něco když to hrknu do šáde? na jednu sezonu tzn 1000Km

Pokud nebudeš točit víc jak 4000otáček, tak by to mohlo snést, jinak bych ho tam nedával. Tyto dva oleje jsou opravdu dle etiket lehce zaměnitelné.
tak dnes došly konečně díly na přední nápravu ta už je teor komplet na go, ale na zadní chybí věcí
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
jimme , již brzy nezůstane u slibů a vydám se na cestu do hranic a naberu Ti kufr plný dílů na shade ...a bude to zadarmiko .
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Jen Martina nesmí nikdo chytit