Toledo 1M by Hanny

Představení vašich aut
Odpovědět
PoMa
Administrátor

Re: Toledo 1M by Hanny

Příspěvek od PoMa »

vcetne kodove tycinky k immo? Ta cena odpovida te variante, co dlouho nevydrzi (china). Ale nekdo do toho daval origo upravenou planzetu a pak to i vydrzelo.

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

No nwm co je kodová tyčinka... tím asi myslíš chip??? Prostě jsem mu donesl klíč bez immo a chtěl jsem at mi vyřeže drážku do planžety.. udělá mi 2 tlačítko vystřelovák a přijde mi to nakodovat... a za to jsem zaplatil 2200kč :-)
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Kucí kucí.... já jsem dneska poprvé po roce rozjel seata najel jsem asi 10km po městě u nás :-) zatím to nebrzdí ale jinak je všechno cajk :D No teda všechno né.... zatím to nemá SPZ a technickou už rok :D
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Tož opatrně, ať to neskládáš podruhé (y)

Už máš ten klíč funkční?

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

To si piš že opatrně :-) jj klíč funguje jak má :-) Dneska na auto každej koukal po Odrách :-) nejvíce asi kluci od městské policie :D asi se jim to líbilo bez značek :D
Také jsem to dneska přezul a dal jsem dopředu http://www.nejenpneu.cz/55942-bridgesto ... 95-60-r15/ nemáte s nima někdo zkušenost???

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Mám ode dneška na autě podobné - LM25. Vynikající do sněhu, velmi dobré na ledu (v rámci porovnání s jinými, zázraky nejde na ledě čekat). Akorát jsou hlučnější, což je při daném vzorku jasné. Mám s něma zkušenosti u jiných aut, proto jsem je vzal znova.
U Toleda bude hluk znatelnější - tam jde od kol toho slyšet víc.
Jak se budou chovat sv kombinaci s jinýma (zimní dávám všechny 4 stejný vzorek) netuším.

Jinak se dělají v řadě LM20, LM22, LM25 a každé jsou určeny pro jiné určení (osobní, užitkové), koukni, pro co jsou určeny dvacítky, ať náhodou nemáš problém.

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Já newím jestli mám 20tky... pamatuji si jenom tenhle vzorek :D :D :D
Nevíš jak je to s SPZtkou ve předu??? nějak jí nemám kam dát... do spoileru se mi zatím nechce vrtat a zvažuji že bych to ji dal zatím na SKpásky do té velké díry ve spoileru :D bude něco policie namítat??? :D

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Koukám na LM20 a jsou pro tvojí třídu OK.

RZ (SPZ) má své místo k montáži určené. Musí mít minimální výšku od země a musí být umístěna uprostřed, pokud není udělena vyjímka v registraci. Zároveň musí být zabezpečena proti ztrátě. Napadá mě u tvého nárazníku US značka (kostka). Koukni do vyhlášky.
§ 28 odstavec 3:

"(3) Tabulka registrační značky musí být umístěna na silničním motorovém vozidle vpředu a vzadu, s výjimkou vozidel uvedených v odstavci 4, a to kolmo ke směru jízdy. Silniční motorová vozidla mají tabulku registrační značky umístěnu vpředu uprostřed, pokud není v technickém průkazu zapsáno její umístění vlevo. Vzadu mají silniční motorová vozidla tabulku registrační značky umístěnu uprostřed nebo vlevo. Přípojná vozidla, traktory a samojízdné pracovní stroje mají tabulku registrační značky pouze vzadu uprostřed nebo vlevo. Vpředu musí být tabulka registrační značky umístěna na vozidlo tak, aby její spodní hrana nebyla níže než 200 mm a vzadu níže než 300 mm od roviny vozovky. Horní hrana tabulky registrační značky umístěné na silničním vozidle nesmí být výše než 1200 mm nad rovinou vozovky, pokud je v technickém průkazu zapsáno umístění vyšší, může být nejvýše 2000 mm. Na traktoru nebo samojízdném pracovním stroji může být nejvýše 4000 mm.".
Pár info: http://www.stkmelnik.cz/asp/detail.asp?dt=4104&lg=cz

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

No budu muset to nějak vymyslet zatím.... na technickou je mi to jedno tam se pojede bez značek a potom se to nějak vždycky ukecá s policajtama :D

Dík za informace (y) (y) (y)

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

taktez LM25 a spokojen v zime (y)
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále!
Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude.
Keď jsi šťastný, urob smajlíka :) Obrázek

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

musím zejtra kouknout jaké mám... kolik Vás stály??? já za 2 nové dal 1800 :-)

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Není nové jako nové, 195/65R15 jsou rozhodně levnější jak 205/55R16 a k tomu H (do 210km/h) a tak by mnou udaná cena nebyla adekvátní. Pneu se již dva roky nevyrábí, je nahrazeno řadou LM30/32/35.
Koukám dle odkazu - tys koupil 195/60?

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Myslím že jo :D Budu na to muset kouknout :-) Nějak si to už nepamatuju a ani jsem to nějak nesledoval to označení.... chtěl jsem ale 195/65 a to myslím neměl tak mi dal 195/60 .... ale nejsem si na 100% jist :-)

Jakej máte názor na růžové poklice na mém autě??? Si myslím že by to mohlo bejt dobré :D a hlavně mi je nikdo neukrade :D :D :D a pokud ano tak si je v Odrách zase najdu :D

No a ještě koukám po nějakém autoradiu.... Prej jezdíš často do Gliwic... daj se tam koupit i rádia levně???

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

K tvé zelené budou fajn černé poklice/ráfky a pneu s bílým lemem (y)
Když rádio, tak origo SEAT Aura CD - nejlepší volba. Dá se koupit v Gliwicích, ale stejně tak i na aukru
Ono spousty lidí mluví o Gliwicích - už málokdo ví, že se tam ceny často odvíjejí od klienta ;)
Stejně tak ubývá polských prodejců a přibývá českých... hlavně letos jich dost přibylo

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Jednou jsem tam byl a nakoupil jsem tam díly na předek auta opravdu levně :-) a tu Auru jsem z auta už dávno vytáhl a prodal :D měl bych políčeno na nějakého Alpina již kvalitnějšího a nemusí být ani nové to rádio.... nepotřebuju ani BT a HF nesmysly.... stačí mi jenom čelní USB vstup :-) a nebo kouknu v Ostravě na burze na rákosníka co tam má na výber :D

Jak mám docílit bílého lemu na pneu???

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Chytl tě ten bílý lem? Sehnat prodejce takovýchto pneu asi nebude jen tak, v evropě to není (krom veteránů) až tak k vidění (y)
Zkus hledat, já bych musel udělat to samé

EDIT: http://www.autum.cz/bile-ozdobne-lemy-na-pneumatiky.php
Obrázek
Obrázek

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Dík :-) asi nad tím pouvažuju :-)
Vím že Boss audio se dává do aut za příplatek a co říkáte na tohle??? http://autoradia.sbazar.cz/boss-audio-s ... 58940.html

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Pleteš si to s BOSE audio

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

aha... jsem to ale debil :-(
takže ruce pryč :D

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Pokud chceš, aby rádio co nejlíp vzhledově zapadlo do interiéru a rámečku, tak vol Pioneer. Mají nízký rámeček a nevyčnívají z palubovky. K tomu budeš potřebovat redukci rámečku (origo Aura/Brisa jsou o 3-4cm širší), tandémový napáječ autoantény (vlastně jsi origo se zesilovačem sundal, tak dle potřeby), přehodit napájecí PINy č. 4 a 7 (kvůli udržení paměti rádia) a vypojit piny pro diagnostiku rádia (možná bys ani nenastartoval, některé rádia tam mají napájecí výstup, origo tam má diagnostiku)
Pokud očekáváš i dobrý příjem rádia a dobré audio parametry, tak zapomeň na modely do pětkové řady.

Odpovědět