Radikův 20i ventil
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Re: Radikův 20i ventil
Dnes konečně přezuto na letni 

Teď? V zimě? Na zítra ráno hlásí místy i +5°C
To je hnus, co to počasí předvádí
Ale pro tebe to znamená, že jsi opět na svých 17" že? Lakoval jsi? Šup sem s fotem

To je hnus, co to počasí předvádí
Ale pro tebe to znamená, že jsi opět na svých 17" že? Lakoval jsi? Šup sem s fotem

- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Mno kola jsem nakonec nelakoval. Dostal jsem strach z výsledku, na mnou zvolené barvě by byl vidět každý šrám, což by nebylo moc pěkné.
Chtěl jsem dnes udělat i foto ale foun byl totálně vybit takže až zítra.
Jedíné foto je zatím z pátku po té co dorazily pneu

Uploaded with ImageShack.us
Ohledně toho počasí to máš pravdu ikdyž mi to i vyhovuje aspoň není v robotě na chcípnutí
Chtěl jsem dnes udělat i foto ale foun byl totálně vybit takže až zítra.
Jedíné foto je zatím z pátku po té co dorazily pneu

Ohledně toho počasí to máš pravdu ikdyž mi to i vyhovuje aspoň není v robotě na chcípnutí
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera byl u výfukáře vyměnit kat. Bohužel nešla ze starého vytáhnout sonda. Borec nechtěl ryskovat že serve závit tak mi z5 nahodil starý.Dal mi na nový slevu 500 a já fičel obědnat sondu, bohužel vzhledem k tomu že budu mít ještě nějaké výdaje tak jsem musel obědnat nějaký N.N. za 1500
a hned je přes víkend co dělat.

I noname někdy dobře poslouží a když nee, tak ti aspoň nebude chodit chybová hláška o lambdě.
Sundával ji za studena, nebo ten návarek pořádně nahřál? Za studena se vyšroubovává opravdu velice špatně, jelikož je připečená. Po řádném nahřátí ale většinou pustí. Výfukář ale určitě věděl co dělá.
Sundával ji za studena, nebo ten návarek pořádně nahřál? Za studena se vyšroubovává opravdu velice špatně, jelikož je připečená. Po řádném nahřátí ale většinou pustí. Výfukář ale určitě věděl co dělá.
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Sundával ji za studena neměl na dílně plyn. Ještě skusím zajít za sousedem ten plyn má tak to skusím u něj a uvidí se zdali se to povede . Tu novou lambdu dělá nějaká Vika. Tak jsem zvědav jak to o víkendu dopadne.

VIKA dělá dobré okna
Ne, zkus opravdu nejdřive dobře nahřát, třeba se projeď po dálnici na plný kotel a pak rychle na kanál a zkusit demont

Ne, zkus opravdu nejdřive dobře nahřát, třeba se projeď po dálnici na plný kotel a pak rychle na kanál a zkusit demont
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi to, nebo máš přitmavené i světlomety?
Jinak co udělají kola se vzhledem auta že? Udělals dobře, že si se k nim vrátil.
Jinak co udělají kola se vzhledem auta že? Udělals dobře, že si se k nim vrátil.
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Ze světly nemám nic, Spíš to bude tím že jsem stál před sousedovou garáží.
JJ kola udělají hodně. Furt ale uvažuju že změním jejich barvu na nějakou tmavou nebo černou ale to si nechám ještě projít hlavou mám na to přes půl roku čas.
JJ kola udělají hodně. Furt ale uvažuju že změním jejich barvu na nějakou tmavou nebo černou ale to si nechám ještě projít hlavou mám na to přes půl roku čas.

Když je zatmavíš, tak se opticky zmenší. Klasická stříbrná vypadá dobře, ocelově šedá ještě ujde (přibližně přední kolo), ale černá už dobře nevypadá a kolo zanikne (zadní kolo)
- Přílohy
-
- 16062010048.jpg (149.16 KiB) Zobrazeno 6092 x
nn neměnit, já nevim co je to za modu černý kola pořád 

- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Když já nefím mě se to libí. 

- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to motor se stišil možná i spotřeba klesne ale furt mi tam cosi pleská už mi to leze na nerv ve čtvrtek musíme skočit do Autodružstva ať se mi na to mrknou.

jak pleská? Podfukuje, nebo poklepává.
Jinak nyní se Ti musí postupně upravit jízdou mapy, jelikož lambda celou dobu měřila vyšší objem vzduch, tak se jí nyní bude zdát, že je toho vzduchu málo. Chce to buď projet cca 100km, nebo adaptívní hodnoty smáznout (na hoďku shodit klemu z baterky) - pamatuj ale na kód rádia (vlastně máš neorigo), znova nastavit dojezdy u oken a pokud byla zanesena škrtící klapka, tak ti budou zlobit otáčky na volnoběhu.
Jinak nyní se Ti musí postupně upravit jízdou mapy, jelikož lambda celou dobu měřila vyšší objem vzduch, tak se jí nyní bude zdát, že je toho vzduchu málo. Chce to buď projet cca 100km, nebo adaptívní hodnoty smáznout (na hoďku shodit klemu z baterky) - pamatuj ale na kód rádia (vlastně máš neorigo), znova nastavit dojezdy u oken a pokud byla zanesena škrtící klapka, tak ti budou zlobit otáčky na volnoběhu.
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
No přirovnal bych to k takovému klapani telefoní karty o špice jízdního kola večer až schladne motor tak to nahraju a ráno to tu nějak vložím 

Naposledy upravil(a) Radik1.9TDI dne 21.06.2010, 07:31, celkem upraveno 1 x.
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Krásný zvuk na identifikaci
Podfukuje ti těsnění a řekl bych že přímo mezi kolektorem a svodama. Teď by to už mělo být i vidět, bude to očmouhlé.

Podfukuje ti těsnění a řekl bych že přímo mezi kolektorem a svodama. Teď by to už mělo být i vidět, bude to očmouhlé.