Lazi´s Ibiza
Re: Lazi´s Ibiza
Vzduchový filtr vyměním. (jinak periodiská výměna je po kolika km?)
Nabídky svíček:
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... ST=4|LNG=0|
Poradil by jsi mi nějaké solidní (v nějaké, pro studenta solidní, cenové relaci)? Kód motoru mám ABD
Nabídky svíček:
Poradil by jsi mi nějaké solidní (v nějaké, pro studenta solidní, cenové relaci)? Kód motoru mám ABD
Klidně tam dej tyto:
A otevři si link na PDF "Důležité" - je tam hezký popis vypovídající o zanesení svíček
I když já bych dal přímo NGK V-line
A otevři si link na PDF "Důležité" - je tam hezký popis vypovídající o zanesení svíček
I když já bych dal přímo NGK V-line
Dobře, děkuji za info. Zítra se na to podívám. Vyšroubiji svíčky, popřípadě nafotít jejich stav.
A pokud mne oko neklamalo, tak abych se dostal ke svíčkám, musím vykuchat celé sání, že? Při tom bych mohl kouknout i na tu klapku?
A pokud mne oko neklamalo, tak abych se dostal ke svíčkám, musím vykuchat celé sání, že? Při tom bych mohl kouknout i na tu klapku?
ze sání jen plastové hadice
Mám přeplněnou nádobku na chladící kapalinu. Po zahřátí voda se voda nejspíš dostává přepadem do motoru. Je toto možná příčina onoho cukání a dušení? Táta totiž nechal odpařit vodu z motoru a jelo to normálně bez cuknutí.
Tak dnes jsem konečně vyměnil olej. Po přejíždění cca 1100 km byl černej jako bota.
Nalil jsem tam Starline Vision 10W-40, tak snad nebude dělat problémy. Dnes jsem jel opět bez cuknutí, tak se zdá být po problému.
Nalil jsem tam Starline Vision 10W-40, tak snad nebude dělat problémy. Dnes jsem jel opět bez cuknutí, tak se zdá být po problému.
Včera jsem si udělal osvětlení do kufru. Člověk by tomu nevěřil, ale po večerech je tam strašná tma
Teď ještě vymyslet, kam a jak ho zapojím. Je nějaký problém přimontovat dotykové čidlo na kufr?

- Přílohy
-
- DSCF9700.JPG (102.88 KiB) Zobrazeno 8033 x
Jak jsem psal, že se mi motor dusí, tak už jsem zjistil příčinu. Prošlehává mi mezi cívkou k rozdělovači a kabelem. Vždy, když to probije, tak se motor "zadusí". No a když na to prudčeji šlápnu, jiskry začnou probíjet víc, motor to nezvládne a chcípne. Neví někdo, čím to může být? Špatná cívka? Kabel? Špatné uzemění?
Nějaká náprava?
Ta růžovočervená tečka je ona jiskra.
Nějaká náprava?
Ta růžovočervená tečka je ona jiskra.
Odpověď už máš vedle v topicu
http://www.seat-club.cz/viewtopic.php?t ... 772#p11772
http://www.seat-club.cz/viewtopic.php?t ... 772#p11772
Tak najeto dalších cca 100 km a bez jediného cuknutí
Jen mi teď prasknul kabel na uzemění, tak jsem si udělal novej. Je to trochu bastl, ale účel světí prostředky
Dokončil jsem i osvětlení do kufru (nakonec přišlo 6 led diod na každou stranu kufru).

Dokončil jsem i osvětlení do kufru (nakonec přišlo 6 led diod na každou stranu kufru).
- Přílohy
-
- Photo0093.jpg (95.73 KiB) Zobrazeno 7990 x
čeče jaktože tam nemáš koberec 

Těžko říct. Jestli to nebude tou odrbanou výbavou. Nemá to fakt nic
Ale koberec v autě nejezdí, tak ho neřeším 

Ten koberec tam měla i nejzákladnější výbava. Jen Inca jej neměla, páč byla nákladní
Tak ho zřejmě někdo strhnul (ale takhle už jsme ho koupili). Nevypadá to ale, že tam kdy byl. Nejsou žárné stopy po lepidle ani otrhaný lak (jsou tam jen takové gumové pláty (jsou vidět na fotce).
Koberce nejsou lepené, ale jen přiložené a drží jak tvarově, tak jen pár úchytkama. Ty gumové pláty mají za úkol zpevnit plechy tak, aby nerezonovaly a ty koberce tam jsou z důvodu tlumení, ne pro estetiku (až druhořadý účel)
Tak asi byly vyndány
Dříve jsem je tam chtěl (teď už je mi to tak nějak jedno). Přesně, jak jsi psal na začátku tohoto tématu - udržuj auto v dobrém technickém stavu a moc do toho necpi. Je to pravda
A koberec do kufru mi přijde zbytečná investice.

Můžu mít za 1000 přední čirá světla s angel eyes. Žárovky H1 + H1. Mají nějakou výhodu oproti séroivým nebo je to zcela zbytečná investice?
jak jsi sam psal vyse... jsou dulezitejsi veci a nakonec by jsi na ne stejne urcite nadaval, jako snad kazdy kdo ma angely
Co je na Angelech špatného?
Kupovat je tedy nebudu. To by musely poskytovat lepší světlo, než origo světlomety.
Kupovat je tedy nebudu. To by musely poskytovat lepší světlo, než origo světlomety.
Tak dnes se po dlouhé době začalo na autě zase něco dělat. Dostali jsme povolení k vjezdu na halu a tak se může dělat i přes zimu.
Zatím jsem vyměnil jen palivový filtr, vzduchový filtr a levé pakny.
Nemáte někdo tušení, proč je levá strana zadních brzd sjetá málo (dala by se s přehledem jezdit dál) a ta pravá nesouměrně (na jedné straně nahoře hodně materiálu, dole na plech a na druhé straně opačně)? Mám podezření, že ta levá strana nebrzdí tak, jak má (jinak by podle mého byla více sjetá).... snad jsem to napsal pochopytelně
Ještě mě čeká výměna čepů ramen, pravých čelistí a brzdových kotoučů + destiček. Pak už to budou jen servisní věci (seřízení světel, geometrie).
A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se u mého ročníku dělalo připojení na VAG, popřípadě, kde ho najdu?
Zatím jsem vyměnil jen palivový filtr, vzduchový filtr a levé pakny.
Nemáte někdo tušení, proč je levá strana zadních brzd sjetá málo (dala by se s přehledem jezdit dál) a ta pravá nesouměrně (na jedné straně nahoře hodně materiálu, dole na plech a na druhé straně opačně)? Mám podezření, že ta levá strana nebrzdí tak, jak má (jinak by podle mého byla více sjetá).... snad jsem to napsal pochopytelně
Ještě mě čeká výměna čepů ramen, pravých čelistí a brzdových kotoučů + destiček. Pak už to budou jen servisní věci (seřízení světel, geometrie).
A ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se u mého ročníku dělalo připojení na VAG, popřípadě, kde ho najdu?