Hydrantova Ibiza "FR"
Re: Hydrantova Ibiza "FR"
Ta hřídelka motorků jako nouze jde, jen počítej s tím, že kovový závit bude hoblovat okolní plastové styčné plochy a ten zbytek (z mikrošroubováku) bude reznout. Ta koncovka místo kuličky sedí? Není tam vůle? Pokud by byla, světlo se bude třepat a budou trpět žárovky. Spíše bych řízl stávající plastové táhla za kuličkou a nadstavil je trubičkou (AL, mosaz, plast), styčné plochy zůstanou zachovány a zbytek nebude trpět.
To se trosku pletes... ty motorky ted funguji stejne jak maji... celou vyrobu sroubu sem samozrejme nefotil...ale zavit je naprosto hladky delany uplne novym ockem... v plastovem kolecku jezdi jak po masle A samozrejme koncova kulicka je udelana tak, ze se to ani trosku neklepe... neboj, ani by me nenapadlo to udelat na 50% A pokud se jedna o prodlouzeni stavajici plastove trubicky, tak ta ma v jednom miste cca 3,5mm a tezko by vydrzela jakykoliv prodlouzeni... A ted abych nekecal, ale mam dojem, ze pokud se koupi original motorky do xenonu, tak nefunguje naklapeni... z toho duvodu jsem sahl rovnou po tehle variante upravy...
Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena
Tak pak je vše v pořádku
Pavle, si zapomněl podotknout, že já jsem byl celou dobu světluška a přišel jsem na to, v čem je zakopanej pes (pojistky)
Ale fakt tomu straaašně moc slušej
Ale fakt tomu straaašně moc slušej
Ibiza 6L Sport T[color=#FF0000]DI[/color] 96kW, chip od firmy CarSoft na 121 kw/380nm .
Do měsíce bude lamela s organikou, egr off, kat off, oba tlumiče ven a nakonec průchozí tlumič :)
Do měsíce bude lamela s organikou, egr off, kat off, oba tlumiče ven a nakonec průchozí tlumič :)
-
- Kontaktovat uživatele:
Pavliku tak to je hukot.... opravdu poklona strasne se mi to libi...musime to pak udelat i na me Ibe, uz vis jak na to pecka vazne..
Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
to Kobra: samozrejme diky "svetlusko" prisel jsem na to o minutku driv nez kdybych zkusil druhe svetlo
to: Vladik: Vsak vis, ze to neni problem...dokonce bysme to mohly udelat tak, ze bych ti je tady komplet koupil a pripravil a ty by sis pak jen prijel na montaz
to: Vladik: Vsak vis, ze to neni problem...dokonce bysme to mohly udelat tak, ze bych ti je tady komplet koupil a pripravil a ty by sis pak jen prijel na montaz
nechci radit, ale LEPŠÍ světlo bude když dáš 4300K, s 6000K bude jen HEZČÍHydrant píše:Jeste to neni uplne ono...zitra to snad dodelame... Ale planuji vyndat origo D2S sadu a nandat vybojky s 6000K... predpokladam lepsi svetlo
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
moje zkusenost rika neco jineho..... svetlo 4000K a 4300K je idealni pro cirou lampu... svetlo 6000K je vhodne do cocky...
v parkovacich světlech ( nebo jak se jim říka-myslim ty 5W žarovky) máš ledky? jaka je to prosim patice. Je tam k žárovkám blbej pristup, tak to chci rovnou osadit něčim co nepraskne a pěkně svítí.
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Je to patice T10, osad to jedine ledkou s SMD diodama...ty nepraskaji a sviti mnohem vice nez ty obycejny...
světla naživo pecka. A jak to svítí ještě mi pálí oči když mi pustil do xichtu dálkový
sikulove
sikulove
-
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně:) Svetla sou skvělý,je to nádhera Bi-xenony:-) prace s tím trochu bylo,ale za výsledek to stoji!!!
VW Golf 4 1,6 77kW...
tož vítaj kamaráde.
Dalkovy jsou masakr to je fakt...sice trosku trva nez se nazhavej...ale pak to stoji za to
dálkový hustýHydrant píše:Dalkovy jsou masakr to je fakt...sice trosku trva nez se nazhavej...ale pak to stoji za to
dneska projel jednu ulici s dálkamá a najednou zhaslo pouliční osvětlení v části města (posvítil na čidlo a to si myslelo že je den tak zhaslo lampy)
Dalkovy makaj neskutecne...to je fakt... Do potkavacek jsem objednal D2S 6000K v patek je asi vyzvednu Montaz probehne, az klesne teplota minimalne o 20"C
Ahoj tak jsem konecne poskocil vykonem vic nez jsem cekal... Pro nezasvecene mam tyto upravy:
- cooler Ibiza Cupra + silikonove hadice 60mm
- hybridni turbo od Andreho do tlaku 2 bar (http://www.turbosport.cz )
- nove spicky vstrikovacu vcetne repase vstrikovacu od Radima ( http://www.rrauto.cz )
- uprava software vcetne zmereni na valcich "Maha" od Michala O. ( http://www.chipforum.cz )
Diky vsem dilum jsem dnes odbrzdil 225PS a 450Nm... Takze DEKUJI MOC ))
- cooler Ibiza Cupra + silikonove hadice 60mm
- hybridni turbo od Andreho do tlaku 2 bar (http://www.turbosport.cz )
- nove spicky vstrikovacu vcetne repase vstrikovacu od Radima ( http://www.rrauto.cz )
- uprava software vcetne zmereni na valcich "Maha" od Michala O. ( http://www.chipforum.cz )
Diky vsem dilum jsem dnes odbrzdil 225PS a 450Nm... Takze DEKUJI MOC ))
ted už jen křídla a budeš lítat
Práce pěkná doufám, že někdy budu mít to štěstí vidět naživo
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka