Cupra R luk
Re: Cupra R luk
Myslel jsem na tebe, ale byla to taková hurá akce, neměl sem jet vůbec, ale po obědě byl čas, tak jsme jeli.
To Dawe: letos už se myslím nejede
To Dawe: letos už se myslím nejede
Ve zdraví se dožít smrti
Mám možnost vyměnit Cupru za tohle http://cupra.rajce.idnes.cz/GTI mám to udělat? Má najeto už 160000km.
Ve zdraví se dožít smrti
Podvozkově a technicky krok dopředu... Ale oproti Cupře mi to přijde jako auto "bez koulí"... Ale to je jen můj názor, rozhodnout se musíš sám
vyměníš za silnější (pokud se nepletu), lépe vybavené a novější auto. Při tvém nájezdu km bych neviděl dosavadní nájezd jako problém, si myslím...
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
ten golf je tuctovka... nemenil bych...
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
to má 147kW ne?
moje chyba
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
To vidíš, navíc to má i stejnej krouťák a bude těžší. Jediné co by mě na tom lákalo je to, že je novější a podvozkově lepší. Podle mě to v přímce bude něco podobného, jako když z Tvé cupry přesedneš do té mojí seriovky... Nepojede to líp, bude to těžší... Otázkou je, co ten podvozek. Jel jsi v tom?
Hele, ty mas auto na hrani, toto je zas nekde jinde, posunes se vekem auta a podvozkem. Jak bylo receno je to takove bez kouli, ale co? Tebe to bavi a u Cupry prece nezustanes. Proc tedy nevymenit.. Zivot je zmena, tak ja bych do toho sel
tak jak praví Vojta, život je změna A pokud vyměníš auto za auto bez doplatku, tož jedině vyděláš. To GTIčko prodáš, v případě že tě omrzí, lépe než CUPRU.
Pokud bych volil dle emocí tak to bych neměnil, to GTIčko nemá takový šmrnc jako CUPRA.
Pokud bych volil dle emocí tak to bych neměnil, to GTIčko nemá takový šmrnc jako CUPRA.
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Potřeboval bych udělat něco na soustruhu. Srazit hranu na obrázku označenou šipkou.
Taky se pokouším vyleštit hliník
Taky se pokouším vyleštit hliník
Ve zdraví se dožít smrti
Jo leštění je pěkná drbačka... pamatuju si jak jsem si leštil sací svody na eRku ale vypadalo to potom krásně
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Já sem udělal chybu a odstranil jsem původní barvu rozbruškou a teď je tam dost hlubokejch vrypů. Holt blbec no.
Ve zdraví se dožít smrti
Tady je to trošku popsané jak postupovat: http://auto-moto-renovace.cz/hlinik
Ale já vždycky jel jen šmirglákem od 400 do 2000 a bylo to pěkné...
Ale já vždycky jel jen šmirglákem od 400 do 2000 a bylo to pěkné...
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Mám ještě objednanou sadu na leštění, tak doufám konečný výsledek bude ok.
Ve zdraví se dožít smrti
čekal jsem jak šulda na to ,až mi zavoláš ohledně těch kol...
Sorry, říkal jsem, že na to nespěchám, ale už to mám sundaný a po neděli se ozvu. Mám to pořád u Suriho.
Ve zdraví se dožít smrti
ok, už sem myslel, že sis to rozmyslel
Nevíte někdo o těhlici z Leona(Octávky, Toleda), potřeboval bych půjčit. Chtěl bych napasovat brzdy a potřebuju to poslat na výrobu mezikusu. Díky za nabídky
Ve zdraví se dožít smrti