Vlada Iba FR píše:VAZNE ???? a kolik jsem si ulozil do LapipBank ???
diky ti za supr info...
ma jeste nekdo neco co mi Halinka nerekla??
a lapipe a ostatni trosku to vice rozsirte to moje vyvadeni....thanks + kiss
Jsem za tebou přišel, že chcu dát prachy za bowlig tys mi vrazil litr a řekl to je dobré kup si za to něco a než jsem ti stihl vrátit zbytek ty už jsí zase jako hurikán letěl někam jinam a pak už jsem tě nenašel bo jsi blinkal a odjel jsem se totiž zdržel s panem provozním v tom báru a nepotkat vojtu s markem na cestě večer tak jsem v řiti bo jsem neměl klíče od branky
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka
ok Lapipe, ponechej si muj vklad a potom to na sraze dorovname....myslim ze posledni co si pamatuju podle fotek je to jak jsem zvedl Vojtu a zachvili jsme lezeli na zemi...pak jeste par pulek a KONECNA STANICE PROSIME VSTUPOVAT....rano pak az v 06:00 jsem zacal krouzivou chuzi hledat doklady a mobil a Halinka rekla ,,voe pojd si lehnout vsechno tady mas" a i prevliknuty jsem byl..noo nejvetsi podekovani patri me zene...za me uklizeni do postele a postarani se o zbytek toho na co jsem nemel...
Jako dělat Ti řidiče při návratu domů bych ti nebyl schopen ani po tom, co jsem měl vše vypito - v tom má Halča obdiv Dokonce byla při odjezdu milá i na nás, že sis musel ráno něco vyslechnout, do toho nás netahej Zuzka říká "já ho nevožrala, von chlastal sám"
Nebolí tě záda? Zvedal jsi všechny, jen se mnou sis neporadil, tak jsem tě musel zvednout sám
co bylo na bowlingu to moc nevím, ale my u grilu slyšeli zoufalé
halinkoooooooooo, hali kde si provazené ranami(jak si taranoval chatku), pak objímání rýny pak si konečně došel k sezení a začal se omlouvat, bohužel si zjistil že Zuzce PoMové, pak mojí ženě, pak si se konečně probojoval ke své,,,,
V Tatrách bude potřeba pamatovat jen na jedno - je potřeba pít tak, abyste byli schopni se dostat po strmých schodech nahoru - dva se vedle sebe nevejdou a spánek venku v místě, kde se pohybují medvědi a vlci by bylo dosti otrlé
covece zada v poho jen ruce me krapet pobolivaji...ted uz vim z ceho ...ty vado ten ,,jegrmajstr" dodava sily...ze jsem vsechny zvedal...Ja vim Zuzka, byla s nama u baru...a Maro to ranni vyslechnuti bylo v tom smyslu, ze mi vykladala co jsem vsechno delal...
a Lapipe to bych mozna v Tatrach dokazal vyhnat i medvedy...
Z "konce brna" se ozyvají velmi pozitivní ohlasi na tuto akci (ikdyž je tam docela solidní mlžno až okenito) , rád bych se přidal k poděkování za organizaci výborné maso i chleba.