Uhelná party III - sondáž
Uhelná party III - sondáž
Ahoj vsichni,
jak je zvykem, tak posledni vikend se v srpnu setkavame na Olesne v chatove oblasti, aby jsme zazili vikend sradny viz ZDE
Je o tuto akci i letos zajem? Najdou se lidi, co by prijeli? Vim, ze je to jako obvykle v dobe dovolenych, ze par lidem se tady zmenila jak bytova, tak vozova situace a zda dalsi akce mezi Jadernou a Oravici pri dovolenych nebude spise energeticky a financne narocna? Ja sam za sebe nemohu ucast jednoznacne potvrdit, nebot mam v lete i dalsi plany.
Takze nejprve sonduju, nez budu neco zarizovat (jak jsem slibil).
JE O AKCI ZAJEM ? NEBO SE UVIDIME A DAME TOMU PORADNE AZ NA ORAVICI ?
Pokud bude vice lidi pro a me by to nevychazelo, tak akci i tak zaridim se vsim co je treba.
Prosim o vyjadeni, nejlepe tak do pondelni pulnoci, v utery to shrneme a podle toho ve stredu bud se pokusim zajistit a nebo papa akci.
jak je zvykem, tak posledni vikend se v srpnu setkavame na Olesne v chatove oblasti, aby jsme zazili vikend sradny viz ZDE
Je o tuto akci i letos zajem? Najdou se lidi, co by prijeli? Vim, ze je to jako obvykle v dobe dovolenych, ze par lidem se tady zmenila jak bytova, tak vozova situace a zda dalsi akce mezi Jadernou a Oravici pri dovolenych nebude spise energeticky a financne narocna? Ja sam za sebe nemohu ucast jednoznacne potvrdit, nebot mam v lete i dalsi plany.
Takze nejprve sonduju, nez budu neco zarizovat (jak jsem slibil).
JE O AKCI ZAJEM ? NEBO SE UVIDIME A DAME TOMU PORADNE AZ NA ORAVICI ?
Pokud bude vice lidi pro a me by to nevychazelo, tak akci i tak zaridim se vsim co je treba.
Prosim o vyjadeni, nejlepe tak do pondelni pulnoci, v utery to shrneme a podle toho ve stredu bud se pokusim zajistit a nebo papa akci.
Re: Uhelná party III - sondáž
jak píšeš jeli bysme rádi, ale na 100% ti to říct nedokažu, i když to není fin nejnáročnější akce, kč se hodí ted jinde
druhá věc jestli by to nešlo udělat otevřenou alternativou, takovou hurá akci?
druhá věc jestli by to nešlo udělat otevřenou alternativou, takovou hurá akci?
Já jsem pro
hurá akce by to teoreticky šlo v tom posledním víkendu tam většinou stejně nikdo nebývá v tom campu
hurá akce by to teoreticky šlo v tom posledním víkendu tam většinou stejně nikdo nebývá v tom campu
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Z mé strany to termínově vychází, takže pokud se akce uskuteční, tak bych přijel (samozřejmě to nemůžu nyní potvrdit na 100%).
Nejsem ale pro formu "Hurá akce". Taková se může udělat kterýkoliv víkend kdekoliv. "Uhelná" by si měla zachovat svou tvář. Navíc spoléhat, že bude volno v chatkách v tomto termínu při individuálním příjezdu jako v minulých sezónách (volno bylo v době objednávky, jestli ale byl zájem klientely po objednávce už ale nevíme) by mohlo skončit spaním v autě. Taktéž by to nemuselo klapnout s volnými kapacitama (třebas bowling) a když bude pršet, na což máme zatím štěstí, tak sedět u/v chatce a chlastat tři dny bez žádné jiné aktivity asi nebude to pravé ořechové jak pro nás, tak i pro naše drahé polovičky a ratolesti a "Uhelná" nebude mít svůj význam. Jsem prostě pro, ale s programem, který bude z části "motivační" i pro nové zájemce a i pro ty, co nejsou příznivci celovíkendového popíjení.
Pokud tedy nebude odpovídající zájem, jsem pro "Uhelnou" pro letošní rok odložit, než ji dělat jen "aby byla za každou cenu" a raději se pak sejdem o dva měsíce později v hojnějším počtu na Slovensku.
Nejsem ale pro formu "Hurá akce". Taková se může udělat kterýkoliv víkend kdekoliv. "Uhelná" by si měla zachovat svou tvář. Navíc spoléhat, že bude volno v chatkách v tomto termínu při individuálním příjezdu jako v minulých sezónách (volno bylo v době objednávky, jestli ale byl zájem klientely po objednávce už ale nevíme) by mohlo skončit spaním v autě. Taktéž by to nemuselo klapnout s volnými kapacitama (třebas bowling) a když bude pršet, na což máme zatím štěstí, tak sedět u/v chatce a chlastat tři dny bez žádné jiné aktivity asi nebude to pravé ořechové jak pro nás, tak i pro naše drahé polovičky a ratolesti a "Uhelná" nebude mít svůj význam. Jsem prostě pro, ale s programem, který bude z části "motivační" i pro nové zájemce a i pro ty, co nejsou příznivci celovíkendového popíjení.
Pokud tedy nebude odpovídající zájem, jsem pro "Uhelnou" pro letošní rok odložit, než ji dělat jen "aby byla za každou cenu" a raději se pak sejdem o dva měsíce později v hojnějším počtu na Slovensku.
Uhelná byla vždy fajn i přes to počasí. Jenže už loni jsem měl ve stejném termínu akci z práce a letos je termín o5 totožný, takže jiný víkend ANO poslední v srpnu asi NE
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Každý rok byl problém s tím, že ten předposlední tam mívá zase jiná parta pařbu takže to by šlo ztuha si tam něco domluvit.
Výhodou je, že teď je již okruh kolem Olešné dokončen, tedy je možno využít celý 4,5 Km na kroužení jak na kole tak na bruslích s tím, že tamní hospody co jsou kolem nabízejí zapůjčení lodiček, šlapadel a motorových plavidel - včera jsem jedno zkusil
Výhodou je, že teď je již okruh kolem Olešné dokončen, tedy je možno využít celý 4,5 Km na kroužení jak na kole tak na bruslích s tím, že tamní hospody co jsou kolem nabízejí zapůjčení lodiček, šlapadel a motorových plavidel - včera jsem jedno zkusil
Srdcovka
Srdcovka
Vikend pred a po tom poslednim v srpnu nemuzu - no i s tema terminy je boj
Lapipe, to tam pujcuji motorove cluny/skutry, nebo jsi sjel Leonem do prehrady?
Lapipe, to tam pujcuji motorove cluny/skutry, nebo jsi sjel Leonem do prehrady?
No zhruba po 2 Km procházce se dostaneš na druhou stranu a tam půjčujou lodičky na ruční pohony no a 2 takové loďky pro 2 na s malým motůrkem cenovka 200/hodinu. Je to tam nově a dokonce tam je super loučka na opalovačku a podobně s dobrým pifkem
Srdcovka
Srdcovka
Vojto, jak je to tedy s akcí?
Vyjádřilo se pět lidi. Z toho dvoum by to tolik nevadilo, kdyby se nekonalo (Jim, Elpe). Dva by jeli urcite (Lapip, Luk). A pak Ty.
Za me asi na 85% ne. Tak pak nevim. Lapipova family s prateli jet chcou, ale to jsou samostatne jednotky.
Kazdopadne dneska Lapip slibil, ze zajede zjistit info, zda-li to ma smysl jeste resit a podle toho se rozhodne, zda-li se to zorganizuje nebo ne a kdo bude chtit, tak se jen treba prida k Lapip family. Nebo se to nakonec necha tak a treba pak vznikne hura party, jak rikal Jim a treba to nakonec i me vyjde. Momentalne to prislibit nemohu.
Marku, padlo neco na srazu k teto akci? Vyjadrili se i jini, nez 5lidi tady?
Za me asi na 85% ne. Tak pak nevim. Lapipova family s prateli jet chcou, ale to jsou samostatne jednotky.
Kazdopadne dneska Lapip slibil, ze zajede zjistit info, zda-li to ma smysl jeste resit a podle toho se rozhodne, zda-li se to zorganizuje nebo ne a kdo bude chtit, tak se jen treba prida k Lapip family. Nebo se to nakonec necha tak a treba pak vznikne hura party, jak rikal Jim a treba to nakonec i me vyjde. Momentalne to prislibit nemohu.
Marku, padlo neco na srazu k teto akci? Vyjadrili se i jini, nez 5lidi tady?
Tak jediný volný termin v Srpnu je:
26.8.2011 - 28.8.2011 což je poslední víkend v Srpnu
Pak jedině v Září pokud by byl zájem
Srdcovka
Srdcovka
Nepadlo. Neměl jsem žádné info o výsledku plánování a tak jsem nemohl toto téma otvírat. Nemůžu se někoho ptát, jestli jede, když neznám vytíženost chatek a co máš zajištěno.vojtishek píše:Marku, padlo neco na srazu k teto akci? Vyjadrili se i jini, nez 5lidi tady?
TAK ZNOVU POKLÁDÁM DOTAZ: Kolik lidí má zájem?lapip píše:Tak jediný volný termin v Srpnu je:
Má se to na tento víkend (poslední v srpnu) zorganizovat i v tom případě, že tam bude pár lidi?
Co Dawe, Chmeli, Cuf, Mike, Niko, VladaFR rodina, Radik, Mamutovic rodinka? Více mě teď nenapadá z hlavy.
Elpe, jak bys to videl ty? A ty Jime?
A co novacci? Par se jich na srazech ukazalo...
Luk a Lapip beru 100%. Marek, pokud se nevyskytnou jine neduchy taky.
Ja jsem sve rekl. A pro me osobne by vyhovoval posledni vikend v zari, to jsem jedine 100%volny, ale to uz je kousek pred Oravici a to nebudem michat asi.
Takze?
-
- Kontaktovat uživatele:
z nasi stranky je to nevyspytatelne z duvodu stehovani a zabydlovani se v novem byte..jelikoz v tomto terminu se stehujeme, navic my nikdy chatky nemeli a pokud vysel cas tak jsme se stavili, takze u nas s noclehem zase nepocitejte a s ucasti (a hlavne kolik nas bude) to uvidime..
Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
já chci jet určo, přeposilám na facebook zdenálovi, mikeovi, hansovi
já se obávám, že tou dobou jsem v Norsku, přátelé...
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
no vypadáto, že akce z rachoty odpadne (posonduji až se vrátím z dovči tj v pondělí) ale na 99% jsem provojtishek píše: Elpe, jak bys to videl ty?
Tak cos Elpe dnes vysondoval?
A ostatní?
A ostatní?
nic, páč jsem na to úplně zapoměl. Ale i kdyby akce z rachoty byla tož jedu s VÁMA