Ostravské srazy - 8.5.2013 17:00
Re: Ostrava - pravidelně - 13.5.2010 !!!
No já bitvu u SO hradu vyměnil za bitvu v cinestaru a jdu se podívat na robinu úda teda Hooda
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem doma . Dnešní bitvu jsme vypustili protože zbylo cca 30 bojujících a byli jsme po té noci v historickém stanu promrzlý a hlavně mokří . Bitva i program přez celý sobotní den byl narván opravdu zvučnými jmény a ikonami české šermířské scény . Tyto uskupení lidí jako jsou M.C.E. , Durandal , RZM , Carpe Diem a podobně nabízely opravdu velkou podívanou jak na scéně tak i na samotné bitvě . Osobně jsem měl ale na práci jiné věci takže jsem většinu vystoupení nestihnul ( Naštěstí jsem všechny viděl )
Bitva jako samotná byla koncipována "hodně pro diváky " a tak nám bylo zakázáno postupovat proti nepříteli našim tempem a držet se v šiku pochodujícím neustále v před.
Po sražení vozové hradby jsme si naštěstí na levém křídle udělali vlastní zeď která byla myslím nejaktivnější a hlavně jsme si v ní nejvíce zašermovali protože jsme nebyli chráněni vozovou hradbou na kterou moc křižáci nechtěli utočit protože by si nezašermovali a pouze dostali do palice .
Kamarád bohužel naprosto přesně vystihnul morálku a utočnost křížáků a to větou : "Křižáci k nám došli aby se mohli bránit " . Sám osobně jsem je mlátil jako ostatní na všech bitvách ale kluci - nejspíše v bitvách nezběhlí - povětšinou nevěděli co se děje .
Bitva byla tedy krátká a nebyl jsem přiliš nadšen . Vřava byla místy hezká , sám osobně jsem dostal sekerou do obličeje až mi to roztrhnulo ret .
Naštěstí bylo dosti aktivních šermířu a udělali jsme si svou miniagresivní mlatu přímo před stany . Ta už byla v naši režii a dali jsme si co proto . Já dostal štítem přímo pod helmu do temene hlavy takže jsem si donesl krom roztřžené huby i otřes mozku a pochroumanou krční páteř O naraženém lokti , a hromadě modřin raději nemluvím . Toliko k včerejšímu dni .
Pro neděli byl program taky velmi zajimavý , ale vzhledem k tomu , že zbylo opravdu pramálo šermířů a v 11 hodin byli pouze 4 platící diváci to bylo velmi chabé , hold, počasí nedorazíš , tudíš Vás milí přátelé mohu opět pozvat na další bitvu která bude tentokráte 19.června v Brně - Modřicích v přírodním amfiteátru vápencového lomu . (pro zájemce hodím i GPS souřadnice )
Bitva bude opět doprovázena pestrým programem a to jak vystoupením skupin , tak i břišní tanečnice ( Opravdu krása se na ně dívat ) Ohňová show která je i pro mě naprosto dechberoucí a hlavně samotná bitva která bude letos opepřena cca 2t vážící obléhací věží a budeme dobývat hrad , proti nám budou dokonce střílet katapulty a podobná verbeš . Bitva je cca na 1 hodinu bojů a ničení - nekompromisní a tvrdá ! Všechny tedy vřele zvu .
Bitva jako samotná byla koncipována "hodně pro diváky " a tak nám bylo zakázáno postupovat proti nepříteli našim tempem a držet se v šiku pochodujícím neustále v před.
Po sražení vozové hradby jsme si naštěstí na levém křídle udělali vlastní zeď která byla myslím nejaktivnější a hlavně jsme si v ní nejvíce zašermovali protože jsme nebyli chráněni vozovou hradbou na kterou moc křižáci nechtěli utočit protože by si nezašermovali a pouze dostali do palice .
Kamarád bohužel naprosto přesně vystihnul morálku a utočnost křížáků a to větou : "Křižáci k nám došli aby se mohli bránit " . Sám osobně jsem je mlátil jako ostatní na všech bitvách ale kluci - nejspíše v bitvách nezběhlí - povětšinou nevěděli co se děje .
Bitva byla tedy krátká a nebyl jsem přiliš nadšen . Vřava byla místy hezká , sám osobně jsem dostal sekerou do obličeje až mi to roztrhnulo ret .
Naštěstí bylo dosti aktivních šermířu a udělali jsme si svou miniagresivní mlatu přímo před stany . Ta už byla v naši režii a dali jsme si co proto . Já dostal štítem přímo pod helmu do temene hlavy takže jsem si donesl krom roztřžené huby i otřes mozku a pochroumanou krční páteř O naraženém lokti , a hromadě modřin raději nemluvím . Toliko k včerejšímu dni .
Pro neděli byl program taky velmi zajimavý , ale vzhledem k tomu , že zbylo opravdu pramálo šermířů a v 11 hodin byli pouze 4 platící diváci to bylo velmi chabé , hold, počasí nedorazíš , tudíš Vás milí přátelé mohu opět pozvat na další bitvu která bude tentokráte 19.června v Brně - Modřicích v přírodním amfiteátru vápencového lomu . (pro zájemce hodím i GPS souřadnice )
Bitva bude opět doprovázena pestrým programem a to jak vystoupením skupin , tak i břišní tanečnice ( Opravdu krása se na ně dívat ) Ohňová show která je i pro mě naprosto dechberoucí a hlavně samotná bitva která bude letos opepřena cca 2t vážící obléhací věží a budeme dobývat hrad , proti nám budou dokonce střílet katapulty a podobná verbeš . Bitva je cca na 1 hodinu bojů a ničení - nekompromisní a tvrdá ! Všechny tedy vřele zvu .
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Brno? Že by přesun severu na jih?
pomalu to začíná být sever proti Jihu
Srdcovka
Srdcovka
100% beze mne... v tu dobu budu saskovat na 70tinach babicky od Denci za Hlohovcem
A už víš kde spíš ? a S kým ?
Srdcovka
Srdcovka
ne, ale na vyssich mistach uz je to urcite od ledna rozhodnuto
jinak ted jsem si vsim, ze tu nejak plnime tema, tak se presunem do tlacharny asi
jinak ted jsem si vsim, ze tu nejak plnime tema, tak se presunem do tlacharny asi
Nějaké novinky? Červnový sraz bude klasika, nebo opět aktívní? Čas letí, třeba nahodit nějaký tip. Před dovolenýma se dá ještě něco stihnout, prázdninové měsíce budou co do počtu návštěvníků slabší a pak je na řadě očekávaná "Uhelná párty"
Jaké jsou tedy Vaše tipy na červnový sraz?
Jaké jsou tedy Vaše tipy na červnový sraz?
Mělo by to být na mě, tak pořád váhám. Jestli ty motokáry nebo bowling? Co udělat anketu?
Ve zdraví se dožít smrti
motokáry zní super , to bych taky zvažoval svou učast když mi to terminem vyjde a nebudu na dovolené
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Myslíš motokáry v Suché?
http://www.mzkart.cz/
To nezní špatně - vzít halu na hodinu a prostřídat se všichni
JSEM PRO
http://www.mzkart.cz/
To nezní špatně - vzít halu na hodinu a prostřídat se všichni
JSEM PRO
no nevím s tou halou někoho to chytne a bude kroužit jak mačo celou dobu. Spíš ať každý si vezme dle uvážení
Srdcovka
Srdcovka
1) spravne je to na Tobe Palachu
2) Anketu ne, od chvile kdy byla posledne a pocet hlasujicich byl sileny oproti lidem co kdy byli na sraze, kazdy si rad zahlasoval, jen jak sel kolem - at se kazdy vyjadri v tematu (to same i na druhem cirkuse)
3) jsem taky pro motokary
4) Halu ne. Jednoho to bude bavit a bude litat hodinu (luk, popr. dawe-nasi zavodnici), druheho to nechytne nebo bude mit jiny problem. Zjisti se stav jestli to nema nikdo booknute a pujde se. muzeme tam trcet 20min a pak jit nekam sednout nebo tam muzeme jezdit dve, tri hodiny a zbytek se bude bavit v baru.
To jest muj pohled.
Luku, kluci rozhodnete se. Ja ted moc nemam casu, ale jakmile najdu vysledek, tak to zaktualizuji na prvnich stranach!
2) Anketu ne, od chvile kdy byla posledne a pocet hlasujicich byl sileny oproti lidem co kdy byli na sraze, kazdy si rad zahlasoval, jen jak sel kolem - at se kazdy vyjadri v tematu (to same i na druhem cirkuse)
3) jsem taky pro motokary
4) Halu ne. Jednoho to bude bavit a bude litat hodinu (luk, popr. dawe-nasi zavodnici), druheho to nechytne nebo bude mit jiny problem. Zjisti se stav jestli to nema nikdo booknute a pujde se. muzeme tam trcet 20min a pak jit nekam sednout nebo tam muzeme jezdit dve, tri hodiny a zbytek se bude bavit v baru.
To jest muj pohled.
Luku, kluci rozhodnete se. Ja ted moc nemam casu, ale jakmile najdu vysledek, tak to zaktualizuji na prvnich stranach!
Ten bar vypadá dobře. Zítra jedu okolo tak zjistím podrobnosti.
Ve zdraví se dožít smrti
pokud motokáry a potom posez, tak by byl lepčí pátek Ne
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
No to rozhodně ... Nebo udělat čtvrteční prezentační sraz a v pátek pokračovat
To ano pokud takto tak pjátok
Srdcovka
Srdcovka
Samozrejme patek...
Beru automaticky, ze srazove akce typu "kultura" jsou vzdy v patek
Beru automaticky, ze srazove akce typu "kultura" jsou vzdy v patek
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Jo ..ale srazové akce typu kultura dopadají mnohdy velmi nekulturně
to už je druhá stránka srazu
Srdcovka
Srdcovka