Plavky beru, procházka taky určitě

Zbytek bych dohodl na místě dle toho jestli a v kolik by dojel Vládik s rodinkou.
Pití: Není žádna bečka či podobné, takže každý sám za sebe si vezme nějakého toho lahvoňka či plecháč a lahvinku

Zbytek bych stejně viděl, že zajdeme do místní hospůdky. Stejně budu zvědavý na místní obsluhu a jiné dvounohé kočky

Hlavně aby jsme něco měli na dlouhé noci (nechci opět zažít situaci absolutní bezmoci jako loni - pořád nevím jak z čistého benzínu udělat alkohol

)
Jídlo: Nejlepší varianta, aby každý sám za sebe vzal nějaký ten špekáček či naložil doma masko na grilek, k tomu nějaké pečivo, popř. nějakou chuťovku a co dál přes víkend sní.
Gril(ek): Jim vezme svůj maličký, já osobně nemám nic. Luku? Ale ten je asi moc velký na přepravu, co?. Takže to vidím pouze na Jimův (v osmi lidech to nebude takový problém). Budeme potřebovat uhlí. Předpokládám, že Jim asi něco doveze. Já taky vezmu pytlík. Bude stačit? Popř. vezme ještě někdo jiný?
Doprava: Ostravská elita (Já, Lapip, Luk a Aleš) se doufám poskládá do jednoho vozu, který má v režii Lapip. Luku souhlas? Odjezd bych viděl odpoledne po práci. Nejpozději ve 16hod odjezd z OVY, v 18hod jsme tam jako na koni.
Co dál sebou? Projektor a noťas neberu (třeba pofičí už letní kino

). Vezme někdo mičudu? Třeba se využije.
Prosím o doplnění, námitky, připomínky či pochvaly

(Jime doufám, že jsem Tě potěšil za reakci

)
a WTF Pajiki???